Kolon demiri (2024)

Kolon Ýnþaat Demiri

Kolon donatýlarý boyuna donatý ve etrafýnda sarýlý etriyelerden oluþur. Boyuna donatýlar hep üst kat için filiz olacak þekilde üretilir. Donatý çapýnýn 40 ya da 50 katý uzunluðu kadar filiz payý býrakýlýr. Kolonlar en az 4 adet 16’ mm lik ya da 6 adet 14’ mm lik (4Ø16veya 6Ø14) donatýdan olur. Dairesel kolonlarda en az donatý 6Ø14 tür. Kolonlarýn alt ve üst kýsýmlarýnda etriye sýklaþtýrmasý yapýlýr. Etriyeler iç kolonlarda 1,5 cm, dýþ kolonlarda 2 cmpas payýna göre hazýrlanýr. Etriye aralarý en çok 20 cm ya da 12 donatý çapý kadar olur. Daire þeklindeki kolonlar fretli olur. Bunlarýn etriyeleri helozonik tek parça olur. Yuvarlak kütüðe makine ile sarýlarak üretilir.

Projeye uygun, istenilen çap ve boylarda 12000mm standart nervürlü inþaat demirlerinden kesilerek tedarik edilir. Ayrýca özel istekler doðrultusunda, ince çaplý demirlerden (4,5mm - 11mm) nervürlü veya düz istenilen boylarda kesilen çubuklar sipariþ tonajý veya adetine göre paketlenerek hazýrlanýr.

Yýllarýn verdiði deneyim ve güvenle muhtelif çaplarda nervürlü inþaat demiri ticareti bünyemizde mevcuttur. Projeye uygun çaplarda ve istenilirse bir boy (12m)’ den kesimli demir tedarik edilmektedir.

Ýstenilen ölçülerde (Boy, En, Göz aralýklarý, Ön-Arka, Sað-Sol filiz uzunluklarý ve çubuk çapý) projeye göre tasarlanmýþ çelik hasýr sipariþleriniz, dikkatle ve TS 4559 standartlarýna uygun olarak imal edilir. Özel Çelik Hasýr sipariþlerinizde imalat süresini hesaba katmanýz rica olunur.

Çit Hasýrlarýmýz (150mm x50mm) göz aralýklarýnda standart olarak (5000mm x 2150mm )olarak stoklarda mevcuttur.Ýstenirse, projeye veya kullanýlýcak alana göre istenilen ölçülerde ve çapda üretimi yapýlýr.

Dekortatif veya güvenlik önlemi olarak kullanýlabilen. Teþhir ve gösterim bazlý paneller veya raflarda tercih edilen kafes hasýrý üretimimiz mevcuttur. Stoklarýmýzda hazýrda bulunan kafes hasýrý ebatlarý: 4mm düz demirden üretilmiþ 2000x1000mm ebatlarýnda, 50mmx50mm göz aralýklý kafes hasýrlarýdýr. Perakande ve toplu olarak temin edilebilir. Sað taraftaki ''dosyalar'' bölümünden kafes hasýrý ile ilgili çizim ve teknik detaylarýn bulunduðu dosyayý görüntüleyebilirsiniz.

Etriye - Çiroz - Sehpa - Büküm - Çember;Projeye uygun, istenilen çaplarda ve ölçülerde, nervürlü ve düz filmaþinlerdenotomatik makine ile bükülmüþ etriye, sehpa, çiroz ve çember imalatýmýzýn yaný sýra12000mm standart inþaat demirlerinden kesilerek bükülmüþ halde etriye imalatýmýz da mevcuttur.

Mühtelif çaplarda düz çubuk demirlerin sarýlarak baðlanmýþ halindeki üründür. Ýstenilen çapta satýþý ve sevki bulunmaktadýr.

Mühtelif çaplarda nervürlü çubuklarýn bükülerek sarýlýp baðlanmýþ halidir. Ýstenilen çaplarda satýþ ve sevkimiz mevcuttur.

Düz kangaldan haddelenerek çekilir. Üzerine nervü deseni basýlýr ve istenilen miktara göre sarýlýp paketlenir. (4,5mm-11mm) arasýnda istediðiniz ölçülerde sevke hazýr þekilde üretilip paketlenir.

Kolon demiri (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated:

Views: 6229

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.